معرفی نمای کرتین وال
در این مطلب به صورت اختصار به معرفی نمای کرتین وال پرداخته می شود.
سیستم نمای کرتین وال یکی از عناصری است که امروزه در ساختمان های مرتفع به کار می رود. این نما شامل دیوارهای پرده ای، پنجره ها و عناصر روکش داری است که جز ساختار اصلی نمای ساختمان هستند.
برای دریافت قیمت و نمونه کارهای کرتین وال و مشاوره رایگان تماس بگیرید : ۰۲۱۲۶۴۰۶۳۷۰
سیستم های کرتین وال امروزه اهمیتی همچون دیگر عناصر سازه ای در ساختمان دارند که به دلیل قرار گرفتن در معرض جو خارجی باید به درستی طراحی، نصب و نگهداری شوند تا عملکرد و پایداری مناسب را داشته باشند.
عملکرد کرتین وال در ساختمان:
عدم نفوذپذیری آب:
عدم نفوذ آب در نما یکی از عملکردهای اساسی در نما به شمار می رود. اما ایجاد یک سستم کرتین وال مهر و موم شده و غیر قابل نفوذ به سادگی قابل اجرا نیست از همین رو در ۲ مرحله نفوذ ناپذیری انجام می شود:
در اولین مرحله جلوگیری کامل از نفوذ آب صورت می گیرد و در صورت عدم موفقیت در مرحله دوم اقداماتی جهت تخلیه آب انجام می شود.
عدم نفوذ هوا:
یکی دیگر از مهمترین عملکردهای نمای کرتین وال کاهش انتشار دی اکسید کربن و جلوگیری از ورود و خروج گرما و سرما می باشد.
مقاومت در برابر باد، حرارت و صوت:
باد در این سیستم توسط روکش های فلزی به کف ساختمان منتقل می شود که به عنوان یک پشتیبان خطی عمل می کند، این سیستم ها به وسیله پنل های بزرگی ایجاد می شوند و معمولا به یک طرف هستند.
عایق حرارتی:
عایق بودن نما از دیگر اصول مهم هر ساختمانی است از همین رو استفاد از نمای کرتین وال به منظور کاهش گازهای گلخانه ای انتخابی مناسب می باشد.
شیشه های Sunergy:
با تهیه شیشه های Sunergy می توان میزان تابش نور خورشید را کنترل کرد زیرا در این حالت تابش نور خورشید با طول موج های مختلف به صورت انتخابی اجازه عبور از سطوح مختلف شیشه را دارند. طول موج های مرئی آزادتر از طول موج های مادون قرمز عبور می کنند.
به عنوان مثال در فضاهای نمایشگاهی که در آن هدف نشان دادن محصولات مختلف مثل مواد غذایی، مصرفی و… است پس از برخورد نور با شیشه،شیشه ها به رنگ بنفش در می آیند و همین امر می تواند به محصولات آسیب برساند. بدین منظور برای جلوگیری از این اتفاق می توان یک لایه UV بازدارنده اشعه ماورا بنفش روی شیشه ایجاد کرد.
انواع سیستم های کرتین وال:
این سیستم ها سیستم های پیش ساخته شده در کارخانه هستند که در محل پروژه مونتاژ می شوند که بر اساس نحوه مونتاژ به ۲ نوع تقسیم می شوند:
۱٫کرتین وال قطعه قطعه:
در این سیستم اجزای سازه ای به صورت قطعه قطعه بر روی ساختمان نصب می شوند.
این سیستم عمدتا در ساختمان هایی با ارتفاع کم نصب می شوند. این امر به این دلیل است که برای دسترسی به ارتفاعات بالاتر دسترسی بیرونی لازم است که برای محقق شدن این امر به مواردی همچون داربست، جرثقیل و… نیاز است.
از لحاظ هزینه حمل و نقل این سیستم مقرون به صرفه است اما به زمان نصب بیشتری نیاز دارد.
۲٫کرتین وال واحد به واحد یا یونیتایز:
در این سیستم واحدهای بهم پیوسته از کارخانه خریداری شده و کل قطعات باهم به عنوان یک واحد از کارخانه خریداری می شوند، نصب جداگانه هر قطعه مانند سیستم کرتین وال قطعه قطعه ضروری نیست. در استفاده از این سیستم باید به نکاتی مثل ارتفاع کف تا کف ساختمان و هزینه حمل و نقل دقت کرد.
از این سیستم عمدتا در ساختمان های بلند مرتبه استفاده می شود و از همین رو نیازی به تکیه گاه خارجی مانند جرثقیل یا داربست نیست و می توان از جرثقیل یا بالابرهای موقت مثل کلایمر استفاده کرد.
این سیستم به این دلیل که ساخت آن در کارخانه انجام می شود نصب آن سریعتر و با کیفیت تر است اما هزینه حمل و ونقل آن بیشتر است.
در مطالب بعدی به ادامه معرفی نمای کرتین وال و انواع نمای مدرن مثل: نمای کامپوزیت، نمای سرامیک خشک، نمای فریم لس، نمای اسپایدر، نمای بتن اکسپوز، نمای ترموود، نمای لوور، نمای HPL، نمای دکوراتیو فلزی پرداخته می شود.
ارائه خدمات نصب و اجرای نمای شیشه ای کرتین وال در سراسر ایران
شرکت آکاد، ارائه کننده بهترین سیستم های نمای شیشه ای کرتین وال ساختمان می باشد که کلیه خدمات را از ۰ تا ۱۰۰ به صورت کامل به مشتریان در سراسر کشور ارائه می کند. برای ارتباط با آکاد با شماره ۰۲۱۲۶۴۰۶۳۷۰ تماس بگیرید.