معایب نمای سرامیک خشک که باید بشناسید
بررسی کامل معایب نمای سرامیک خشک
زمانی که صحبت از نمای سرامیک آغاز میشود، اولین چیزی که ممکن است در مراحل نصب و اجرای آن به ذهن برسد، دوغاب است. همانطور که میدانید، دوغاب ترکیبی از سیمان و ماسه به صورت خیس و مرطوب است که در زمان نصب، سرامیک نما به آن میچسبد.
با پیشرفت علم و تکنولوژی در زمینه طراحی و اجرای نما، نمای سرامیک خشک، با مزایا و معایب گوناگونی وارد بازار شد. با توجه به مزایایی که این نوع از نمای ساختمان در اختیار سازندگان قرار میدهد، به سرعت توانست به یکی از محبوبترین انواع نمای ساختمان تبدیل گردد.
اما درست همانند هر نمای دیگر، نمای سرامیک خشک نیز دارای معایبی است که میتواند منجر به عدم انتخاب آن به عنوان طرح نهایی نما شود. اما معایب نمای سرامیک خشک چیست؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا همه چیز در مورد معایب نمای سرامیک خشک را برای شما بازگو کنیم.
برای دریافت قیمت و نمونه کارهای نمای سرامیک و مشاوره رایگان تماس بگیرید : ۰۲۱۲۶۴۰۶۳۷۰
همه چیز در مورد نمای سرامیک خشک
پیش از آن که در مورد معایب نمای سرامیک خشک صحبت کنیم، اجازه دهید تا کمی توضیح دهیم که اصلاً این نمای سرامیک خشک چیست.
همانطور که از نام این مدل از انواع نما میتوان حدس زد، در تمامی مراحل اجرای نمای سرامیک خشک، از هیچ گونه دوغابی استفاده نخواهد شد. در واقع، نمای سرامیک خشک با استفاده از تعدادی بست، چهارچوب و یا دیگر موارد مشابه بر روی یکدیگر قرار گرفته و در نهایت، شکل کلی نما را شکل خواهند داد. نمای سرامیک خشک را میتوان بر روی دیگر نماها از سیمان تا شیشه، اجرا کرد. اما مزایا معایب نمای سرامیک خشک چیست؟
مزایا نمای سرامیک خشک
علاوه بر معایب نمای سرامیک خشک، این سبک از نمای ساختمان، همواره مزایایی دارد که به معایب آن میچربد! نمای سرامیک خشک، به آسانی و سریع نصب خواهد شد. تنوع در طراحی، رنگ و ابعاد قابل استفاده در اجرای نمای سرامیک خشک بسیار بالا بوده، بنابراین میتواند منجر به افزایش امکان ایجاد خلاقیت در طراحی نما شود.
این سبک از طراحی نما، در برابر تغییرات دمایی، مقاومت بسیار بالایی دارد. بنابراین میتواند در مناطق بسیار سرد یا گرمسیر مورد استفاده قرار بگیرد. از آنجایی که در نمای سرامیک دوغابی، در سرمای زیاد میتوانست از سیمان جدا شده و بیفتد، این مسئله میتواند مهمترین مزیت نمای سرامیک خشک باشد.
در نمای سرامیک خشک، در صورت نصب درست و مهندسی شده، اتلاف انرژی به شدت کاهش پیدا کرده و وزن نهایی ساختمان کم خواهد شد. همین مسئله میتواند بر روی کاهش میزان نشست ساختمان در طول سالهای طولانی سکونت، تاثیرگذار باشد. نگهداری نمای سرامیک خشک بسیار آسان و ارزان است.
معایب نمای سرامیک خشک
حال زمان آن رسیده است که به بررسی تمامی معایب نمای سرامیک خشک بپردازیم.
یکی از مهمترین معایب نمای سرامیک خشک، نیاز به تخصص و تجربه فراوان به منظور اجرای این نوع از نما است. در صورتی که نصب نمای سرامیک خشک به درستی انجام نشده و عایق بندی یا در اصطلاح، آب بندی نما درست انجام نشود، رطوبت میتواند قاتل ساختمان بوده و به سرعت آن را از بین ببرد!
با توجه به فلزات مورد نیاز برای نصب نمای سرامیک به روش خشک، یکی از مهمترین معایب نمای سرامیک خشک، هزینه تمام شده بالای آن است. علاوه بر آن، با توجه به آنچه در مورد اول گفتیم، هزینه اجرا توسط تیم متخصص نیز افزایش خواهد یافت.
در صورتی که اجرا از مراحل اولیه تا پایان کار، به درستی انجام نشود، با وارد شدن کوچکترین ضربه، سرامیکهای نما میتوانند از جای خود خارج شوند. این مسئله میتواند خطرات جانی برای ساکنان بعدی ایجاد نموده و در نهایت، دامن گیر سازندگان و طراحان نما شود!
با توجه به تمامی مواردی که بررسی معایب نمای سرامیک خشک بیان کردیم، توجه به فرآیند اجرا و بهره گرفتن از تخصص و تجربه کافی از آغاز طراحی تا آخرین مرحلههای اجرای نمای سرامیک خشک، دارای اهمیت بسیار زیادی است. به همین جهت، مراجعه به یک تیم متخصص در جهت طراحی و اجرای نمای سرامیک خشک، مهم خواهد شد.
برای این منظور، مجموعه آکاد بنا با بیش از ۱۰ سال سابقه فعالیت مستمر و موفق در این زمینه همراه با رزومهای پربار و تیمی خلاق و متخصص را به شما معرفی میکنیم. برای کسب اطلاعات کاملتر در مورد مجموعه آکاد بنا یا دیگر مزایا و معایب نمای سرامیک خشک میتوانید به سایت آکاد بنا مراجعه نموده و یا با کارشناسان متخصص مجموعه، تماس حاصل فرمایید.
شرکت آکاد، ارائه کننده بهترین سیستم های نمای سرامیک خشک ساختمان می باشد که کلیه خدمات را از ۰ تا ۱۰۰ به صورت کامل به مشتریان در سراسر کشور ارائه می کند. برای ارتباط با آکاد با شماره ۰۲۱۲۶۴۰۶۳۷۰ تماس بگیرید.