استانداردهای نمای شیشه ای کرتین وال

نمای شیشه ای کرتین وال از آن دست نماهایی می باشد که مورد توجه بسیاری از سازندگان نما قرار گرفته است و از طرفی هم زیبایی این نما موجب می شود که در سطح شهر با ساختمان هایی روبرو شویم که ساختار نمای آن ترکیبی از شیشه و سایر متریال خشک و یا تر است.

اما نکته حائز اهمیت این است که آیا استانداردهای اجرای نمای شیشه ای به خصوص نمای شیشه ای کرتین وال در اجرای نمای پروژه ها رعایت می شود یا نه. در این مقاله سعی  می شود به صورت اختصار به بیان این استاندارها پرداخته شود.

برای دریافت قیمت، نمونه کارهای نمای کرتین وال و مشاوره رایگان تماس بگیرید : ۰۲۱۲۶۴۰۶۳۷۰

استانداردهای نمای شیشه ای کرتین وال
استانداردهای نمای شیشه ای کرتین وال

استانداردهای نمای شیشه ای کرتین وال:

نمای کرتین وال معمولا دارای ۴ نوع سیستم اجرا می باشد:

  • FACECAP
  • U chanel
  • نیم کپ
  • Unitize

در اینجا به توضیح سیستم کرتین وال فیس کپ می پردازیم:

  • سیستم نمای کرتین وال FACECAP:

این نوع کرتین وال معمولا از نوع Stick بوده و دارای FACECAP می باشد. شیشه های کرتین وال توسط قید فشاری آلومینیومی با لاستیک های درزبند در پانل مستقر می شوند. در این سیسستم یک نوار عایق ممتد اعضای داخلی نما را از اعضای خارجی جدا می نماید تا سیستم را به لحاظ حرارتی ارتقا دهد. پانل های کرتین وال چه در اتصال با سازه و چه در اتصال با جبهه خارجی باید با جزئیات مناسب مانع ایجاد پل حرارتی گردند.

  • فریم کرتین وال FACECAP:

اعضای عمودی فریم با اتصالات مکانیکی برشی از آلومینیوم گالوانیزه به سازه متصل می گردد. در این حین باید تمهیداتی جهت جلوگیری از نفوذ آب از لبه های شیشه و فریم و هدایت آن به بیرون اتخاد کرد.

  • فریم پنجره ها:

فریم پنجره ها با اتصالات مکانیکی برشی از آلومینیوم اکسترود شده یا گالوانیزه به دیوارها متصل می گردد. جهت جلوگیری از تقلیل مقاومت و پله شدن لبه پروفیل های فارسی بریده شده در گوشه پنجره ها که در دراز مدت موجب تغییر زوایای قائم گوشه ها و در نتیجه خارج از رگلاژ شدن پنجره ها و از بین رفتن مقاومت آن در مقابل نفوذ آب و گرد و غبار خواهد گردید باید تمامی فضای خالی مابین گونیای گوشه و جدار داخلی پروفیل های پنجره را با تزریق چسب مخصوص ترکیب شده از پلی یورتان  چسب آهن یا مواد مشابه پر نمود. همچنین باید تمهیداتی جهت جلوگیری از نفوذ آب از لبه های شیشه و فریم و هدایت آن به بیرون اتخاذ گردد.

  • آلومینیوم:

فریم های کرتین وال و پنجره معمولا از پروفیل های آلومینیوم اکسترود شده به رنگ سفید می باشد.

  • استانداردها و مشخصات فنی رنگ پروفیل ها:

معمولا رنگ پروفیل ها از نوع سفید پودری با ضخامت پوشش حداقل ۴۰ میکرون بوده و کلیه ملاحظات فنی پوشش پودری باید مطابق با استاندارهای زیر باشد:

  1. ASTM D1186
  2. ASTM D2794
  3. ASTM D522
  4. ASTM D3359
  5. ASTM D6441
  6. ASTM D5965
  • استاندارد شیشه ها:

فشار باد مبنای محاسبات شیشه کرتین وال باید بر اساس مبانی مبحث ششم مقررات ملی ساختمان و محاسبات حراراتی شیشه بر اساس شرایط اقلیم انجام شود و تعادل فشار در مراحل مختلف از ساخت تا حمل و نصب باید با روش های مناسب انجام شود.

رنگ شیشه ها باید در مقابل کلیه عوامل جوی به ویژه نور ماوراء بنفش مقاوم بوده و از کارخانه سازنده تائیدیه ۱۰ ساله گرفته شود. نوع پوشش رنگ پانل ها باید به گونه ای باشد که خش پذیر نباشد و در محل خم ها ترک خوردگی ایجاد نشود.

  • مشخصات شیشه های دو جداره:

اسپیسر مورد استفاده در شیشه های دوجداره معمولا بین ۸ الی ۱۲ سانتی متر می باشد که باید به صورت یکپارچه (به صورت خم در گوشه ها) اجرا گردد.

شیشه های دو جداره دارای ضخامت های مختلفی می باشند که بر اساس کاربری بنا، ارتفاع، تعداد طبقات و… مورد استفاده قرار می گیرند.

بین شیشه باید به میزن لازم گاز آرگون تزریق شود و سپس محل تزریق کاملا سیل گردد.

  • استانداردها و مشخصات فنی EPDM:

مشخصات فنی لاستیک های EPDM باید بر اساس استاندارد DIN EN 13859-2 باشد.

ارائه خدمات نصب و اجرای نمای کرتین وال در سراسر ایران

شرکت آکاد، ارائه کننده بهترین سیستم های نمای کرتین وال ساختمان می باشد که کلیه خدمات را از ۰ تا ۱۰۰ به صورت کامل به مشتریان در سراسر کشور ارائه می کند. برای ارتباط با شرکت آکاد با شماره ۰۲۱۲۶۴۰۶۳۷۰ تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *