اجزای نمای کرتین وال

اجزای نمای کرتین وال

در ادامه مطالب قبلی به صورت خلاصه به توضیح اجزای تشکیل دهنده نمای کرتین وال می پردازیم.

اجزای تشتکیل دهنده نمای کرتین وال:

  • ترنزوم
  • مولیون
  • شیشه
  • کپ (در صورت اجرای نمای کرتین وال به صورت فیس کپ)

ترنزوم و مولیون: 

ترنزوم ها پروفیل های افقی هستند که نقاط اتصال آن روی مولیون قرار می گیرند و پروفیل های عمودی آن ها بر روی تیر سازه ای قرار می گیرند که عمدتا تحمل وزن بار مرده کرتین وال را بر عهده دارند.

در سیستم کرتین والی که مونتاژ آن در محل پروژه انجام می شود دقت و کیفیت بالا از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است به این دلیل که اگر اشتباهی در هنگام مونتاژ رخ دهد کیفیت کار پایین آمده و از طرف دیگر نیز هزینه باز کردن و نصب دوباره کرتین وال مقرون به صرفه نیست.

برای دریافت قیمت و نمونه کارهای کرتین وال و مشاوره رایگان تماس بگیرید : ۰۲۱۲۶۴۰۶۳۷۰

جزئیات قاب کرتین وال:

در کرتین وال استیک (روش ساخت در محل) تقسیم بندی فواصل با استفاده از پروفیل مولیون و ترنزوم انجام می شود و بنا بر محاسبات صورت گرفته در صورت نیاز از ترنزوم هایی با عرض بزرگتر استفاده می شود که بار شیشه را بتواند تحمل کند.

شرایط آب و هوایی در نمای کرتین وال:

یکی از مهمترین موارد اجرای نمای کرتین وال آب بندی کردن آن است و مشکلاتی باعث می شود که نمای کرتین وال آب بندی نشود. کوچک بودن محل عبور هوا عمدتا با موضوع نفوذپذیری آب ارتباط دارد که به منظور جلوگیری از این مشکل با توجه به نوع و موقعیت محل نصب از لاستیک های آب بندی مثل: EPDEM، NBR، PVC و سیلیکون استفاده می شود. هر زمانی که آب به داخل لاستیک منتقل می شود از طریق اتصالات ترنزوم و یا انتهای مولیون آب تخلیه می شود.

اجزای نمای کرتین وال
اجزای نمای کرتین وال

شرایط نگهداری کرتین وال:

همانطور که گفتته شد سیستم اجرای کرتین وال در مولیون ۲ نوع است:

۱٫فشاری

۲٫کششی

در سیستم کششی تکیه گاه ثابت تیر بالایی و تکیه گاه مفصلی بر روی تیر پایینی قرار می گیرد. نیروی وارده به کرتین وال به صورت کششی بوده و مولیون ها تحت کشش قرار می گیرند. تکیه گاه مفصلی وظیفه حمایتی دارد و نیروهای جانبی را تحمل می کند. بیشتر تکیه گاه ها بر وری تیرهای لبه نگهداری می شوند.

از این رو استفاده از تیر بتنی بسیار سخت برای جلوگیری از انحرافات ضروری می باشد.

این انحرافات عمودی می توانند کل سیستم کرتین وال را مختل کنند. بنابراین تهیه تیر آهن لبه ای از آسیب دیدن کرتین وال جلوگیری می کند. از طرفی هم به عنوان جایگزین می توان از پلیت های مستحکم فولادی استفاده کرد تا بتوانند بین ستون های محیط قرار بگیرند و دیگر نیاز نیست که به تیرهای لبه یا دال های کف متصل شوند.

رفتار ساختاری کرتین وال:

مطالعات انجام شده نشان داده است که نمای کرتین وال در برابر نیروهای جانبی عمدتا در برابر زلزله مقاوم هستند اما باز هم خساراتی به ساختمان وارد می شود حتی اگر این خسارات قابل جبران باشند ضرر اقتصادی و تاخیر در فعالیت های تجاری قابل جبران نیست.

نمای کرتین وال به عنوان عناصر سازه ای یک ساختمان در نظر گرفته می شوند و از آنجاییکه در برخی از موارد از آن ها به عنوان پارتیشن بین محیط داخلی و خارجی  استفاده می شود در انتقال بارهایی که برای پایداری سازه عمل می کنند نقش دارد.

در این حالت بارهای ناشی از باد به ساختار اصلی منتقل می شود و همچنین در برابر فشارهای لرزه ای مقاومت می کند.

از هیمن رو هنگام تصمیم گیری برای افزایش مقاومت ساختمان، کنترل دما، آب بندی، ایمنی و…  استفاده درست و مهندسی از نمای کرتین وال نقش به سزایی دارد و می تواند بسیاری از خواسته های کارفرمایان را برآورده نماید.

ارائه خدمات نصب و اجرای نمای شیشه ای کرتین وال در سراسر ایران

شرکت آکاد، ارائه کننده بهترین سیستم های نمای شیشه ای کرتین وال ساختمان می باشد که کلیه خدمات را از ۰ تا ۱۰۰ به صورت کامل به مشتریان در سراسر کشور ارائه می کند. برای ارتباط با آکاد با شماره ۰۲۱۲۶۴۰۶۳۷۰ تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *