سقف کاذب
سقف کاذب
سقف کاذب در معماري داخلي براي پوشش سقف و پوشاندن اتصالات، تاسیسات برقی و مکانیکی بکار مي رود. سقف کاذب در زماني کوتاه جاي خود را در صنعت ساختمان پيدا کرد. سقف کاذب مي تواند بصورت گچی، چوبی، فلزات رنگين، پي وی سي، شيشه ای، آهنی، ورق های فلزی روکش دار، آلومينيومی، کامپوزيت و غيره نصب شود که در هر صورت قابليت اجراء به صورت واحد و يا باهم را داراست. حضور سقف کاذب در ساختمان دغدغه پوشش و مخفي نگه داشتن عوامل زير سقف را از بين مي برد که این یکی از ويژگيهای اين رشته ساختماني است.
برای دریافت قیمت، نمونه کارهای سقف کاذب و مشاوره رایگان تماس بگیرید : ۰۲۱۲۶۴۰۶۳۷۰
بهینه سازی مصرف انرژی به وسیله سقف کاذب:
اجرای صحیح سقف کاذب در ساختمانها می تواند به میزان قابل توجهی مصرف سوخت را کاهش دهد و با حذف بخشی از فضای مورد سرمایش و گرمایش میزان مصرف انرژی را که برای این منظور به کار می رود، کاهش می دهد. سقف کاذب در طبقات فوقانی می تواند از انتقال حرارت بین فضای داخلی و فضای خارج ساختمان بکاهد. استفاده از عایق های حرارتی در سقف های کاذب و اجرای صحیح و بدون درز اینگونه سقف ها تبادل حرارتی را کاهش می دهد و یکی از روش های صرفه جویی در مصرف انرژی است.
انواع سقف کاذب در ساختمان ها:
۱- سقف کاذب آلومینیوم: این نوع سقف کاذب از جنس آلومینیوم است و پشت آن به وسیله پشم شیشه پوشانده می شود، اتصلات در این نوع سقف کاذب از جنس فولاد گانوالیزه است.
۲- سقف کاذب پیش ساخته گچی: در این نوع سقف نما شبکه اصلی آن از جنس آلومینیوم است که قطعات گچی در داخل آن قرار می گیرد. قطعات گچی به وسیله پیچ و یا میخ به شبکه گچی وصل می شود.
۳- سقف کاذب گریلیوم: سقف گریلیوم از ورقهای آلومینیوم و آهن و یا ورق های آلیاژی تولید می شود. این سقف ها به شکل مربع های کوچک و کنار هم هستند در این نوع سقف هیچ پوششی وجود ندارد. سقف گریلیوم به وسیله زنجیر سقف به سقف وصل می شوند.
۴- سقف کاذب آکوستیک: این نوع سقف کاذب بشتر در سالن همایش، نمایشگاه، سینما و… مورد استفاده قرار می گیرد و به نوعی عایق صوت هستند آکوستیک با مصالحی مثل: پلاکهای گچی، پارچه چین دار، ، پلاکهای چوبی یا ورقه های مقوایی سفید رنگ فشرده و سوراخ دار ساخته می شود.
۵- سقف کاذب با رابیتس: رابیتس از ورق فولادی مشبک ساخته می شود که و با سیم آرموتوربتدی و یا مفتول به شبکه فرعی وصل می شود. رابیتس ها ترک برنمیدارند به این علت که ملات ها به آن نمی چسبند. معمولا از رابیتس ها برای کانال های کولر و تاسیسات ساختمان استفاده می کنند.
مزایای استفاده از سیستم سقف کاذب:
- ایجاد رویهای برای پوشش قسمت زیرین سقف ساختمان
- ایجاد فضایی برای جاسازی تأسیسات و تجهیزات سبک وزن
- بهبود عایقبندی صوتی و یا حرارتی سقف هر طبقه از ساختمان
- ایجاد سقفی کوتاهتر برای فضاهای داخلی ساختمان
- زیبائی و استحکام فوق العاده سقف های کاذب
- امکان تعویض قطعات
- سبک بودن متریال.
ارائه خدمات نصب و اجرای سقف کاذب در سراسر ایران
شرکت آکاد، ارائه کننده بهترین سیستم های سقف کاذب می باشد که کلیه خدمات را از ۰ تا ۱۰۰ به صورت کامل به مشتریان در سراسر کشور ارائه می کند. برای ارتباط با آکاد با شماره ۰۲۱۲۶۴۰۶۳۷۰ تماس بگیرید.