وبلاگ
اجرای نمای مدرن ساختمان
اجرای نمای مدرن ساختمان
به واقع باید گفت اولین و تاثیر گذارترین عنصر هر ساختمان و یا به عبارتی هویت هر ساختمان نمای آن ساختمان است.
همانگونه که در اولین برخورد با هر انسانی پوشش ظاهری آن فرد اولین چیزی است که میتوان جزئیاتی از شخصیت وی را با هوشمندی ودقت کافی دریافت نمود. به همین دلیل اجرای نمای مدرن ساختمان یکی از مهمترین مسائل در اتمام یک پروژه ساختمانی می باشد.
نباید فراموش کنیم که نمای هر ساختمان علاوه بر زیبایی میبایست هماهنگی منطقی و منظمی با اجزای داخلی آن ساختمان نیز داشته باشد تا شیرینی و لذت بصری را دوچندان نماید.
برای دریافت قیمت، نمونه کارهای نمای مدرن و مشاوره رایگان تماس بگیرید : ۰۲۱۲۶۴۰۶۳۷۰
از پرطرفدارترین نماهای امروزه نماهای مدرن ساختمان ها است که زیبایی و شگفتی را با خود به ارمغان می آورد و چهره شهرهای مدرن را تکمیل و رنگ و لعابی امروزی بر رخسارشان میزند و میتواند با در برگرفتن و ترکیب با رگه هایی ازفرهنگ بومی،آب و هوا و جغرافیای هر منطقه برای مردم آن منطقه جذابیت بیشتری را به همراه داشته باشد.
نماهای مدرن از متریال و مواد متفاوتی تشکیل شده اند که به نام های متفاوتی معروف و مورد استفاده هستند که در ادامه با بعضی از انواع آن شامل: نمای کامپوزیت، نمای کرتین وال، نمای فریم لس، نمای ترموود، نمای سرامیک خشک، نمای لوور، نمای بتن اکسپوز، نمای دکوراتیو فلزی و … بیشتر آشنا خواهیم شد.
نمای کامپوزیت:
از نماهای بسیار پرطرفدار و شیک که ظاهری زیبا و در عین حال امروزی به ساختمان های شهر های مدرن می بخشد نمای کامپوزیت می باشد.
تاریخچه ورق کامپوزیت:
تاریخچه ابداع ورق های کامپوزیت به سال هزار و نهصد شصت و نه میلادی در کشور آلمان باز میگردد. استفاده وافر از نمای کامپوزیت نشانگر کیفیت بالا و عدم وجود محدودیت در طرح و اجرای آن است.
استفاده از نمای کامپوزیت بسیار مقرون به صرفه می باشد و شکوه هنر و معماری زیبا و مدرن را به خوبی نمایان میسازد و از دوام بالا و نگهداری ساده برخوردار است. همچنین میتوان به سهولت پنل های کامپوزیت را تعویض نمود .این مزایا باعث شده اند که نمای کامپوزیت از محبوب ترین نماهای مدرن و امروزی باشد.
ویژگی های ورق کامپوزیت:
از ویژگی های مهم نمای کامپوزیت میتوان به مسطح، سخت و صیقلی بودن، شکل پذیری آسان اشاره کرد که همین امر باعث میشود که برش، خم، نورد و نصب آن توسط ماشین آلات سریع و ساده انجام شود.
ویژگی های دیگر ورق کامپوزیت عبارتند از: مقاومت در برابر فشار و ضربه، سبک بودن وزن، مقاومت در برابر خراش و دوستدار و محافظ محیط زیست.
همچنین مقاومت ورق های کامپوزیت در برابر عوامل جوی مانند : اشعه UV آفتاب، بارانهای اسیدی مواد قلیایی و شیمیایی، خوردگی و همچنین جذب و نفوذ گرد و غبار، دوده و سایر آلاینده های محیطی بر روی سطح ورق بسیار بالاست و در مقابل سرما و گرمای شدید هرگز کیفیت رنگی خود را از دست نمی دهد.
ورق های کامپوزیت عایق صوت و حرارت بوده و مقاومت بالایی در برابر زلزله و آتش سوزی دارند.این خاصیت به علت ترکیب مخصوص ورق، فضای خالی و هوای محبوس میان ورق و دیوار بدست می آید.
نمای کرتین وال: به این نما گاهی نمای ضد زلزله هم اطلاق میشود. نمای کرتین وال نمایی مدرن با ترکیب پروفیل های آلومینیومی بعنوان استراکچر (سازه های زیر ساخت و نگهدارنده) و یک متریال پوشش دهنده مانند شیشه، ورق و یا اسپندریل می باشد و اصطلاحا به نوعی نمای شیشه ای با وزن اندک و با استراکچر تمام آلومینیومی اطلاق می گردد.
نمای کرتین وال شیشه ای را میتوان ازنظر اجرا به دو گروه اصلی سیستم لامل و فریم لس تقسیم نمود. باید متذکر شد که در اکثر نقاط دنیا سیستم لامل به نام سیستم استیک (Stick) شناخته میشود .
ویژگی های نمای کرتین وال:
انعطاف پذیری استراکچر تمام آلومینیومی نمای کرتین وال در مواجه با انواع تنشهای وارده از جابجایی سازه اصلی ساختمان در زلزله، نیروی مستقیم زلزله و باد، نشست های احتمالی و وزن کلی نما بسیار بالا می باشد که سبب شده تا به آن اصطلاح self-support یا خود ایستا اطلاق گردد.
انواع ضخامت های شیشه دوجداره از ۱۸ تا ۴۰ میلیمتر در نمای کرتین وال شیشه ای قابل نصب می باشد. عدم محدودیت انتخاب رنگ و عدم مشاهده هرگونه پیچ یا پرچ و همچنین امکان نصب بازشو مخفی و بازشو لولایی به داخل بازشو یا دو جهته از مزایای نمای کرتین وال شیشه ای لامل است که مشتاقان زیبایی را به خود جذب می نماید.
نمای کرتین وال فریم لس:
در نمای فریم لس همان گونه که از اسمش پیداست فریم و استراکچر در ظاهر نما مشخص نیست و دلیل آن هم به این شرح است که درنمای فریم لس کرتین وال از اسپیسر ( جداکننده) U شکل جهت دوجداره نمودن شیشه های نما، که ممکن است دو یا سه جداره باشند، استفاده می شود که این امکان را فراهم میکند که مدول های شیشه ای به لامل های عمودی و عرضی نصب گردد.
بدین شکل که بسته اتصال نگهدارنده شیشه در داخل شیار U شکل مابین شیشه ها قرار می گیرد و از طرف دیگر به دماغه لامل آلومینیومی متصل می شود و در نهایت چسب سیلیکون مخصوص بر روی اتصالات از بیرون کشیده میشود و نمای شیشه ای بدون قاب آلومینیومی آراستگی را به نمایش می گذارد.
شایان گفتن است که ترکیب نمای کامپوزیت و کرتین وال از جمله ترکیباتی است که در اجرای نمای مدرن ساختمان امروز بسیار کارآمد و مورد استقبال طراحان و سازندگان بنا می باشد. در مقاله های بعدی به معرفی سایر متریال مدرن پرداخته می شود.
ارائه خدمات نصب و اجرای نمای مدرن در سراسر ایران
شرکت آکاد، ارائه کننده بهترین سیستم های نمای مدرن ساختمان می باشد که کلیه خدمات را از ۰ تا ۱۰۰ به صورت کامل به مشتریان در سراسر کشور ارائه می کند. برای ارتباط با آکاد با شماره ۰۲۱۲۶۴۰۶۳۷۰ تماس بگیرید.