اجرای نمای تجاری ساختمان

اجرای نمای ساختمان تجاری

اجرای نمای ساختمان تجاری چه تفاوتی با اجرای نمای ساختمانی مسکونی دارد؟

شاید این مسئله ای باشد که بسیاری از معماران نما با آن دست و پنجه نرم می کنند. در این مقاله سعی می شود که به صورت اجمالی به این سوال پاسخ داده شود.

برای دریافت قیمت و نمونه کارهای نمای مدرن و مشاوره رایگان تماس بگیرید : ۰۲۱۲۶۴۰۶۳۷۰

اخیرا چند سالی است که بسیاری از طراحان، نمای ساختمان تجاری را بر اساس معماری نوین و مدرن طراحی می کنند که این امر به دلیل مزایای بسیار نمای مدرن اتفاق می افتد که در زیر به برخی از مزایای آن اشاره می شود:

مزایای استفاده از متریال نمای مدرن:

  1. سبک  بودن برخی از متریال مدرن
  2. کاهش زمان در اجرا
  3. کیفیت بالا در اجرا
  4. نمایی مهندسی و مطابق با استاندارهای بین المللی
  5. عایق صدا و حرارت
  6. القای حس شیک بودن مدرن بودن
  7. غیر قابل رقابت بودن با سایر نماها
  8. و…
اجرای نمای ساختمان تجاری
اجرای نمای ساختمان تجاری

نماهای مدرن عبارتند است:

  1. نمای شیشه ای شامل: نمای کرتین وال، نمای فریم لس، نمای اسپایدر
  2. نمای کامپوزیت
  3. نمای سرامیک خشک
  4. نمای ترموود
  5. نمای HPL
  6. نمای بتن اکسپوز
  7. نمای لوور
  8. نمای سمنت برد
  9. نمای استرچ متال
  10. نمای CNC

در حال حاضر نمای شیشه ای یکی از محبوبترین نماهای مدرن است که در بسیاری از ساختمان های تجاری نمای کرتین وال، فریم لس و… به چشم می خورد، که یکی از دلایل آن این است که بسیاری از ساختمان های تجاری دارای فروشگاه هستند و در دید بودن فروشگاه ها یکی از عوامل بسیار مهم و تعیین کننده ای از دید مشتریان است. از طرفی قیمت اجرای این نما به دلیل استفاده از متریالی مثل آلومینیوم به نسب گرانتر از سایر متریال است، اما به دلیل ارزش افزوده ای که این نوع نماها چه در قیمت فروش و چه در زیبایی نما ایجاد می کند استفاده از نمای شیشه ای در سطح شهر بسیار به چشم می خورد.

در بسیاری از موارد شهرداری هر منطقه با توجه به قوانین و ضوابط خود مجوز استفاده از نوع خاصی از متریال را صادر می نماید از همین رو هنگام طراحی نما باید به آئین نامه اجرای نمای هر منطقه توجه ویژه ای داشت تا در هنگام اجرای نما با مشکل مواجه نشد.

در عین حال برای نمای ساختمان های تجاری در بیشتر مواقع از شیشه، سرامیک خشک، کامپوزیت و… استفاده می شود اما بر خلاف آن در ساختمان های مسکونی از متریالی مثل سنگ ،آجر، سیمان و… استفاده می شود اگرچه در برخی مناطق با توجه به تقاضای مشتریان نمای مدرن کاربرد بسیاری دارد و در نقاط خاصی از شهر بیشترین نماهایی که به چشم میخورد نماهایی لوکس و مدرن است.

از طرفی ارتفاع زیاد در برخی از ساختمان ها موجب شده است که سازندگان جهت رعایت ضوابط ایمنی از متریالی استفاده کنند که وزن کمتری نسبت به سایر متریال داشته باشد و همین امر باعث می شود که به طور مثال به جای استفاده از سنگ از سرامیک پرسلانی طرح سنگ استفاده شود که هم مقاومت بیشتری نسبت به سنگ دارد و هم بار مرده ساختمان را کم می کند. در بسیاری از ساختمان ها به جای استفاده از نمای چوب از کامپوزیت و یا سرامیک طرح چوب استفاده می شود و یا به جای استفاده از سیمان از پنل های سیمانی (سمنت برد) استفاده می شود.

قابلیت ترکیب در نمای مدرن یکی از عواملی است که باعث می شود بسیاری از طراحان در طراحی خود از نمای ترکیبی استفاده کنند که علاوه بر زیبایی نما دست کارفریان را در انتخاب نوع متریال باز می گذارند و اجازه می دهند که آنها با خیالی آسوده به انتخاب نوع متریال بپردازند.

موضوع دیگری که در اجرای نمای ساختمان عاملی مهم و تاثیر گذار است زمان اجرا است. یکی از بارزترین مزایای استفاده از نمای مدرن صرفه جویی در زمان اجراست که در مقایسه با زمان اجرای ساختمان هایی که با متریال سنتی طراحی شده اند زمان اجرا بسیار کمتر است.

به طور کلی نتیجه میگریم که انتخاب نمای ساختمان به عوامل زیر بستگی دارد:

  1. کاربری ساختمان (تجاری، اداری، مسکونی)
  2. ضوابط و قوانین شهرداری
  3. ضوابط ایمنی
  4. بافت و فرهنگ هر منطقه
  5. بودجه و میزان هزینه
  6. زمان اجرا
  7. سلیقه طراح و معمار

ارائه خدمات نصب و اجرای نمای مدرن در سراسر ایران

شرکت آکاد، ارائه کننده بهترین سیستم های نمای مدرن ساختمان می باشد که کلیه خدمات را از ۰ تا ۱۰۰ به صورت کامل به مشتریان در سراسر کشور ارائه می کند. برای ارتباط با آکاد با شماره ۰۲۱۲۶۴۰۶۳۷۰ تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *